xCape Logix

xCape Logix biedt geweldige escape rooms aan in Nijmegen voor twee tot zeven personen. xCape Logix heeft daarmee één van de weinige duo escape rooms in Nederland! Dus bent u opzoek naar een leuke escape room voor u en uw date in Nijmegen? Dan is xCape Logix de een goede keuze voor een u.

xCape Logix

Met de liggen van xCape Logix vlakbij het centrum is het bedrijf goed bereikbaar. xCape Logix is gelegen aan de burgemeester Hustinxstraat in Nijmegen en is door die locatie goed te bereiken met de auto en door de parkeerplaatsen voor de deur is parkeren ook geen probleem. xCape Logix is goed te bereiken met het openbaar vervoer en het centraal station van Nijmegen bevindt zich op slechts twee minuten lopen.

De escape room in Nijmegen

De oprichters van xCape Logix konden geen escape rooms vinden voor twee personen en zagen hierin een gat in de markt. xCape Logix biedt escape rooms aan in twee thema’s van twee tot zeven personen.

De eerste escape room is mogelijk in twee varianten en kan gespeeld worden door twee tot zeven spelers. In deze kamer ben je in het donker vastgebonden. Als je ogen meer licht in het duister zien, zie je een levenloos lichaam en horen jullie voetstappen op de gang. Jullie zijn dus niet alleen.

De tweede kamer is ingericht naar de Nederlandse schilder Vincent van Gogh en is gedoopt tot De van Gogh Code. Je kruipt in de huid van W. Brandon en zijn team van assistenten. Op uitnodiging van een curator uit het locale museum kom je werken van Van Gogh analyseren, maar de curator heeft nog wat extra’s in petto.

xCape Logix

Benieuwd naar de afloop?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de afloop van het verhaal? Kom dan eens bij ons langs met je date of voor een bedrijfsuitje? Op de site vind je onze tarieven en kan je plaatsen.