Schoonheidsspecialiste Den Haag

Het gelaat brengt veel zorg met zich mee. Elke vrouw heeft weleens last van oneffenheden in het gezicht. De meest voorkomende problemen in het gezicht zijn dan ook mee-eters, acne, pigmentvlekken, littekens en gerstekorrels. Salon Prinsenhuys is een schoonheidsspecialiste in Den Haag en kan deze problemen in de huid verminderen en zelfs geheel wegnemen bij meerdere behandelingen. Wanneer u een behandeling ondergaat bij onze schoonheidsspecialiste in Den Haag ervaart u zelf dat de huid frisser, egaler en er vooral beter uitziet na de behandeling. Er zijn dan ook diverse behandelingen beschikbaar bij Salon Prinsenhuys. Elke behandeling heeft een andere functie, daarom gaan wij zorgvuldig kijken welke behandeling voor u het meest geschikt is. Uiteraard is het belangrijk dat u zelf ook goed uw huid verzorgt. Daarover leest u meer in de volgende alinea.

Het verzorgen van de huid

Het schoonmaken van het gezicht is gemakkelijk maar er moet wel rekening gehouden worden met bepaalde punten. Het belangrijkste is dat de huid gereinigd wordt moet de juiste producten voor uw huid. Heeft u een droge huid? Gebruik dan geen producten voor een vette huid, maar kies de juiste producten die aansluiten bij uw huidtype. Het beste is om de huid iedere ochtend en avond te reinigen en te voorzien van een crème. Ook kan voldoende slaap bijdragen aan een frissere uitstraling en beloond gezond eten zich in een betere huid. Zo kan een massage ook wonderen verrichten voor uw huid. De schoonheidsspecialiste in Den Haag kan u informeren over uw huidtype en eventueel geschikte cosmetische producten voor uw huid.

Waarom kiezen voor Salon Prinsenhuys, schoonheidsspecialiste in Den Haag?

Salon Prinsenhuys is een schoonheidssalon in Den Haag met een breed aanbod van behandelingen voor gezicht en lichaam. Onze schoonheidsspecialiste in Den Haag stelt u centraal en tijdens een intake gesprek wordt het behandelplan doorgenomen. Hier wordt rekening gehouden met uw wensen en verwachtingen. U krijgt dan ook advies over de productkeuze en de behandelkeuze die zijn afgestemd op uw wensen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in behandelingen voor elke huidtype. Naast gezichtsbehandelingen kunt u bij Salon Prinsenhuys ook terecht voor:

  • Manicure behandelingen
  • Wimperextensions
  • Harsen
  • Gebruik van natuurlijke cosmetica

Contact

Bent u geïnteresseerd in het maken van een afspraak of wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de schoonheidsspecialiste in Den Haag, Salon Prinsenhuys. Wij informeren u graag vrijblijvend en maken graag samen met u een behandelplan.