Schilder Haarlem

Vonk schilders heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het schildersvak. Bij schildersbedrijf Vonk kunt u terecht voor uiteenlopende diensten. Bent u op zoek naar een schilder in Haarlem? Dit is ook geen probleem want wij schilderen ook buiten de omgeving Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in binnen maar ook buiten schilderwerken. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een binnenschilder in Amsterdam of buiten de omgeving Amsterdam. Heeft u last van houtrot in uw kozijnen of deuren? Dan kunt u ook bij ons terecht voor houtrotreparaties. Wij hebben al ruime tijd ervaring met verschillende soorten werken, naast al uw schilderklussen kunt u ook naar Vonk Schilders voor restauratieschilderwerken, betonherstel, vochtbestrijding maar ook voor vloercoating. Tijdens nieuwbouwprojecten wordt Vonk schilders vaak gevraagd om werkzaamheden te vervullen. Bij Vonk Schilders ben je ook aan het goede adres voor zaken betreft glas zetten. Kortom bent u op zoek naar een schilder in Haarlem of een goede binnenschilder in Amsterdam? Bij Vonk Schilders vindt u het allemaal.

Waarom kiezen voor Vonk Schilders

Wij zijn als schilder in Haarlem en Binnenschilder Amsterdam continue bezig om onze kwaliteit hoog te houden. Wij hebben al 20 jaar ervaring en willen deze status hooghouden. Vonk Schilders is zowel modern als een ambachtelijk schildersbedrijf.

Wij bieden verschillende voordelen:

–          Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

–          Bij ons krijgt u altijd garantie op het door ons geleverde schilderwerk

–          Wij gebruiken professioneel materiaal voor gereedschap en verf

–          Onze werknemers weten alles over het schildersvak

Wij vinden het zeer belangrijk om de juiste materialen te gebruiken voor onze werkzaamheden. Wij gebruiken dan ook de beste producten die van hoge kwaliteit zijn, daarnaast kiezen wij zorgvuldig uit waar wij ons materiaal vandaan halen. Naast ons belang van de beste producten houden wij ook alle ontwikkelingen op het gebied van schilderwerkzaamheden, milieuaspecten etc. in de gaten. Wij houden tevens ook rekening met het milieu door minerale producten te gebruiken.

Bent u overtuigd van onze expertise en zoekt u een schilder in Haarlem of omstreken? Neem dan contact op met Vonk Schilders en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Schilder Haarlem