Loodgietersbedrijf ANO BV

In Den Haag is Loodgietersbedrijf ANO LSO Loodgieter service & installatietechniek gevestigd: een all round loodgietersbedrijf met een breed scala aan diensten. Wij sporen lekkages op, zowel in huis als buitenshuis en aan uw dak. Verstoppingen in het toilet en in de douche of keuken lossen wij vakkundig en blijvend voor u op. Wilt u een nieuw bad laten plaatsen, een douche met verlaagde instap of een verhoogd toilet? Loodgietersbedrijf ANO BV staat graag voor u klaar. Wij werken vanuit Den Haag in een grote regio zoals bijvoorbeeld in de plaatsen Delft en Leiden. Service en kwaliteit zijn bij ons gekoppeld aan een aantrekkelijk tarief. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Diensten van Loodgietersbedrijf ANO BV

Kies bij loodgietersbedrijf ANO BV uit een groot aantal diensten:

  • reparaties toilet, douche, bad en ander sanitair
  • plaatsen van sanitair zoals bad en douche
  • leggen van leidingen (water, gas en elektra)
  • reparaties aan het dak
  • reparaties van cv, radiator en boiler
  • vervangen van radiator, cv-ketel en boiler
  • volledige renovatie van sanitaire ruimtes

Loodgietersbedrijf ANO BV.

Wij adviseren u graag over de te gebruiken materialen en wij beschikken over geavanceerde apparatuur voor het opsporen van lekkages. Het werkgebied van Loodgietersbedrijf ANO BV in Den Haag beslaat onder meer de plaatsen Delft, Wassenaar en Voorburg. Overweegt u een renovatie van de badkamer dan komen wij graag naar u toe voor een persoonlijke kennismaking. We bekijken samen met u de ruimte en bespreken uw wensen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Extra diensten van Loodgietersbedrijf ANO BV

Loodgietersbedrijf ANO BV kan meer dan alleen het plaatsen van bad of douche of het ontstoppen van uw toilet. Wij leggen ook gasleidingen, repareren alle soorten verwarming en ketels, boilers en geisers. Daklekkage sporen we op en worden door ons gerepareerd. Loodgietersbedrijf ANO BV verzorgt ook het benodigde stukwerk, tegelwerk en schilderwerk, bijvoorbeeld in verband met de renovatie van uw sanitaire ruimte.