Jaloezieën Leiderdorp

Jaloezieën in Leiderdorp voor de ramen van uw woning zorgen ervoor dat de zon buiten blijft, of juist binnenkomt, net zo u wilt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor raambekleding, en bij Rodenburg-Van der Meel kunt u kiezen uit een groot assortiment raambekleding in allerlei uitvoeringen. Woninginrichter Rodenburg-Van der Meel is goed gesorteerd met een ruimassortiment voor de aanschaf van:

Jaloezieën Leiderdorp

  • Jaloezieën
  • Vloeren
  • Insecten wering
  • Shutters
  • Gordijnen

Verder kunt u bij ons terecht voor advies van onze styliste en het bekleden van uw meubels.

U kunt bij ons uw gehele woning of bedrijfspand inrichten met de mooiste producten van de beste kwaliteit. Kom eens langs in de woonwinkel in Leiderdorp om ideeën op te doen of advies te vragen. Wij komen ook graag naar u toe om uw woning of bedrijfspand te bekijken en u ter plaatse te adviseren.

Soorten jaloezieën

Kies bij Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp uit verschillende mogelijkheden voor raambekleding: houten jaloezieën met FSC-keurmerk of gemaakt van bamboe bijvoorbeeld. Plissé Shades of Duette Shades, van transparant tot verduisterend geven uw woning een intieme sfeer. Duette Shades zijn bijzonder geschikt voor het buiten houden van de warmte in de zomerperiode. Kijk verder naar horizontale jaloezieën en rolgordijnen waarbij u een ruime keus heeft uit modellen en kleuren. In de woonwinkel in Leiderdorp kunt u de producten bekijken en stalen inzien zodat u tot de voor u beste keuze kunt komen.

Woninginrichting

Woning- en Projectinrichting Rodenburg-Van der Meel is gevestigd in Leiderdorp waar zich ook de woonwinkel bevindt. Wij bedienen een ruime regio en bieden naast een groot assortiment raambekleding zoals jaloezieën ook vloeren in vele soorten. Pvc-vloeren voor grote gebouwen en drukbezochte plaatsen zoals winkelcentra en scholen maar ook prachtige tapijten en handgeknoopte karpetten. Ook voor het bekleden van meubels en een ruime keuze uit gordijnen bent u bij Rodenburg-van der Meel in Leiderdorp aan het goede adres.