Interieurstylist Leiden

Interieuradviseur leidenBent u op zoek naar een interieurstylist in Leiden? Wilt u uw woning opnieuw inrichten, advies bij kleurkeuze of komt u er zelf of samen niet uit? De interieurstylist van rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp is u graag van dienst. Rodenburg-Van der Meel is gespecialiseerd in woninginrichting en biedt een ruimte keus uit alles wat u nodig heeft voor de inrichting naar uw eigen smaak:

 

 

 
• Vloerbedekking: pvc-vloeren, laminaat, tapijt, linoleum, karpetten en inloopmatten
• Gordijnen: overgordijnen, vitrage en in-between
• Luxaflex, jaloezieën, insectenwering, shutters
• Zonwering
• Meubelstoffering.

U heeft bij ons altijd een ruime keus uit een groot aantal kleuren, uitvoeringen en materialen en onze interieurstylist helpt u graag bij uw keuze. Kom gerust eens langs bij de woonwinkel in Leiderdorp om ideeën op te doen.

Wat doet een interieurstylist

Een interieurstylist geeft styling advies voor uw woning of bedrijfspand. Dit styling advies kan betrekking hebben op alleen een onderdeel van uw woning, bijvoorbeeld alleen de vloer of de muren. U kunt bij Rodenburg-Van der Meel ook een totaal advies krijgen zodat u kleuren en materialen in verschillende ruimtes op elkaar kunt afstemmen. Gaat u samenwonen en komt u er samen niet uit? De interieurstylist helpt u verschillende smaken samen te voegen tot een geheel zodat beide partijen tevreden zijn en hun stijl zien terugkomen in de inrichting van de woning. Als woninginrichting Leiderdorp bedienen wij een ruime regio waaronder ook Leiden en omgeving. Onze interieuradviseur komt bij u thuis of u neemt een plattegrond en foto’s mee naar onze woonwinkel. Samen komen we er wel uit!

Andere diensten van Rodenburg-Van der Meel

Naast styling advies van onze interieurstylist heeft u bij ons altijd een ruime keus uit een groot aantal mogelijkheden voor vloeren, gordijnen, stoffen en raambekleding. Wij leggen tapijt en andere vloerbedekking graag voor u. Heeft u een lievelingsstoel die wel een opknapbeurt kan gebruiken dan kunt u bij ons terecht voor meubelstoffering. Uw favoriete stoel is daarna als nieuw en gaat weer een lange periode mee. Zonwering en shutters meten wij in en worden door ons geplaatst. Kies uit een groot aanbod inloopmatten om uw vloerbedekking te sparen en meer warmte te geven aan bijvoorbeeld een lobby of winkel. Kom langs bij de woonwinkel van Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp en kijk eens naar het ruime aanbod op het gebied van woninginrichting. De interieurstylist staat klaar om u van advies te voorzien en te helpen bij het maken van uw keuzes.