Illustraties laten maken

illustratie laten makenWilt u illustraties laten maken voor uw handleiding dan biedt Manualise een professioneel team ontwerpers die gebruik maken van de beste software. Wij kunnen u adviseren, illustraties ontwerpen maar ook handleidingen ontwerpen en schrijven. Illustraties laten maken kan ook kostenbesparend werken. Indien u kunt volstaan met een quick-start-guide bijvoorbeeld, dan is geen vertaling nodig of u kunt volstaan met het vertalen van weinig tekst. Bij Manualise kunt u sowieso op kosten besparen omdat u bij ons voor het volledige traject op het gebied van handleidingen terecht kunt. Zo zijn wij op de hoogte van de geldende wetten en regels, CE-makerkingen, machinerichtlijnen en schrijven wij uw handleiding en kunt u bij ons de benodigde technische illustraties laten maken. Tenslotte nemen wij ook de benodigde vertalingen voor onze rekening.

Illustraties laten maken bij Manualise

U kunt bij Manualise alle (technische) illustraties laten maken die u nodig heeft voor uw handleiding zoals een quick-start-guide of een uitgebreide gebruikershandleiding. Wij ontwerpen fysieke illustraties zoals een elektrisch apparaat en de onderdelen daarvan maar ook lijntekeningen, isometrische tekeningen, een grafiek of een tabel. Juist laagopgeleiden of kopers die geen verstand hebben van het product, hebben veel baat bij het lezen van een handleiding die is voorzien van duidelijke illustraties. Zeker in een quick-start-guide wordt veel gebruik gemaakt van illustraties en u kunt ervoor kiezen bij Manualise aparte illustraties te laten maken voor een quick-start-guide en voor de volledige en uitgebreide handleiding die online is te raadplegen.

Welke software voor illustratie laten maken

Solidworks Composer is een softwareprogramma dat wordt gebruikt door professionele ontwerpers en is bij uitstek geschikt voor het laten maken van illustraties. De professionals van Manualise werken daarom met dit softwareprogramma. Het is een ideaal programma voor illustraties laten maken voor onder meer een gebruikershandleiding, service manuals en installatiehandleidingen. Indien uw illustratie op enig moment moet worden aangepast dan is dat geen probleem. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over illustraties laten maken of advies nodig heeft op het gebied van wetten en regels die betrekking hebben op uw handleiding.