Heerlijke belegde broodjes voor de lunch bestellen in Rotterdam

Dag in, dag uit elke dag zelf een lunch mee nemen naar het werk kan soms weleens vervelen. Soms heb je trek in een wat uitgebreidere lunch zoals een vers belegd broodje of lekkere royaal belegde croissants. De Broodjeskantine is gevestigd in Rotterdam, wilt u een lunch bestellen in Rotterdam? Bekijk dan eens ons aanbod en geniet samen met uw collega’s van een heerlijke uitgebreide lunch.

Lunch bestellen in Rotterdam

Wij maken Rotterdamse werknemers evenals werkgevers graag blij met een heerlijke lunch. Bij de Broodjeskantine kunt u dan ook vers brood evenals verse producten verwachten. Naast de bezorging van uw lunch, opereren wij ook als cateraar voor bedrijfsrestaurants en bedrijfskantines. Bij de broodjeskantine geniet u van diverse voordelen, namelijk:

  • Ruim 30% voordeliger een lunch bestellen dan wanneer u bij andere aanbieders in Rotterdam besteld;
  • Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel;
  • Zekerheid van een goede prijs- en kwaliteitverhouding bij de Broodjeskantine.

Een verse lunch bestellen

Bij de broodjeskantine heeft u keuze uit verschillende soorten broodjes, beleg en zelfs heerlijke verfrissende salades. Heeft u graag volkorenbrood, meergranenbrood of plaatwit brood? Of heeft u liever kleinere broodjes zoals een Kaiser broodje, croissants, een wit bolletje of een lekker pistoletje? Bij de Broodjeskantine kunt u kiezen in hetgeen waar u trek in heeft. Wilt u onze uitgebreide bestellijst bekijken? Klik dan hier op deze link: www.broodjeskantine.nl

Vers beleg kan natuurlijk niet ontbreken bij vers brood! U heeft verschillende keuzes bij de Broodjeskantine in Rotterdam als het om beleg gaat. Heeft u graag vleeswaren op uw brood? Dan kunt u bijvoorbeeld een lunch bestellen met vers brood met boterhamworst of een pistolet met ossenworst of rosbief. Ook zuivel op brood leveren wij van de Broodjeskantine. Heeft u graag vers fruit naast u lunch? Ook dat verzorgen wij!

Contact

Wilt u een heerlijke lunch bestellen voor u en uw collega’s? Maak dan een keuze uit ons aanbod belegde broodjes in Rotterdam en plaats een bestelling bij de Broodjeskantine. Bestellen doet u gemakkelijk online maar ook een telefonische bestelling is mogelijk via het telefoonnummer: 0180-711108. De Broodjeskantine maakt u graag attent op het besteloverzicht op de website voor het samenstellen van uw ideale lunch.

belegde broodjes bestellen in rotterdam