heeft u een digitale handleiding nodig?

De voordelen van een digitale handleiding zijn groot. U bespaart op kosten van papier dat moet worden meegezonden met het product. U bespaart hierdoor eveneens op verzendkosten. Omdat handleidingen vaak verplicht met het product moeten worden meegeleverd kunt u op deze manier vaak volstaan met een quick start guide die wordt aangevuld met een digitale handleiding die op internet kan worden geraadpleegd. Andere voordelen zijn minder belasting voor het milieu, een hogere ranking van uw product in Google, verbetering van het concurrentievermogen en een digitale handleiding past beter in het tijdsbeeld van nu.

Digitale handleiding

Hoe schrijf je een digitale handleiding

Een goede digitale handleiding voldoet aan een aantal voorwaarden. U kunt een digitale handleiding schrijven in 5 stappen:

  • Bepaal uw doelgroep
  • Bedenk en schrijf de inhoudsopgave van de digitale handleiding
  • Verzamel alle productinformatie over uw product
  • Schrijf de teksten van uw digitale handleiding
  • Het samenstellen en publiceren van uw digitale handleiding.

Uiteraard moet bij het schrijven van de digitale handleiding ook rekening worden gehouden met alle internationale en Europese wet- en regelgeving die van toepassing is op uw product. Deze informatie dient opgenomen te worden in de digitale handleiding.

Manualise voor uw digitale handleiding

Manualise schrijft handleidingen. De vraag hoe schrijft u een digitale handleiding hoeft niet voor hoofdbrekens te zorgen als u het schrijven van een digitale handleiding uit handen geeft. Wij schrijven alle soorten handleidingen zoals een quick start guide, gebruikershandleiding, montagehandleidingen en ook de digitale handleiding. De door ons te schrijven handleidingen worden afgestemd op uw doelgroep.

We voeren desgewenst een product onderzoek uit, een wet- en regelgeving check en zorgen voor de benodigde vertalingen. Door ons unieke concept kunt u op deze manier meer dan 70% aan kosten besparen. Neem contact op met Manualise als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en prijstellingen.