Garage Zoetermeer

Wij zijn AV Automotive een garage in Zoetermeer waar je voor verschillende uiteenlopende diensten terecht kunt. Diensten als onderhoud en reparatie, APK in Zoetermeer, airco service, import van auto’s, storingsdiagnoses, schadeherstel en nog een aantal andere diensten.

Is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan uw auto? Bij AV Automotive garage Zoetermeer ben je aan het goede adres! Wij zijn ons ervan bewust dat veel mensen voor grote financiële verassingen komen te staan na het uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Wij houden de kosten zo laag mogelijk en overleggen altijd eerst met u als er onverwachte dingen worden gevonden. Wij bespreken eerst onze bevindingen en maken hierbij een schattig over de kosten die u moet betalen om alles te herstellen.

Auto Apk Keuren in Zoetermeer

Moet uw auto ook weer voor de Apk-keuring binnenkort en woont u rondom Zoetermeer? Bij AV-automotive kunt uw auto een Apk-keuring in Zoetermeer krijgen. Wij controleren alle onderdelen die verplicht zijn voor een veilige auto, eenmaal goedgekeurd kunt u weel veilige kilometers rijden in uw auto. Wordt u auto afgekeurd? Geen paniek, dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zorg dat u op tijd uw auto laat keuren want anders krijgt u een boete die niet goedkoop is. AV-automotive is de garage in Zoetermeer om uw auto een Apk-keuring in Zoetermeer te geven.

Bent u benieuwd naar onze diensten in garage Zoetermeer AV Automotive? Wilt u uw auto langsbrengen voor een Apk-keuring? Heeft u schade aan uw auto en zoekt een u goede garage in Zoetermeer? Wij zijn u maar al te graag van dienst. Bel ons voor meer informatie of kom langs in onze garage.

Garage zoetermeer