De voordelen van een rolstoelauto

Mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel hebben veel gemak van een rolstoelauto. Gewoon zelfstandig ergens heen gaan, terwijl de rolstoel gemakkelijk mee kan. Zelfstandig naar het werk, op bezoek gaan bij familie en vrienden, boodschappen doen of naar de kerk, een voorstelling bezoeken of naar de bioscoop.

Een rolstoelauto van Wellner Mobiliteit

Een rolstoelauto of rolstoelbus is bij Wellner Mobiliteit verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Natuurlijk zijn er verschillende automerken maar er zijn ook tal van handige oplossingen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Een draaistoel bijvoorbeeld, voor gemakkelijk instappen en uitstappen.

Een rolstoelauto kan bedoeld zijn voor het meenemen van de rolstoel inclusief berijder van de rolstoel. In dat geval is een rolstoelbus(je) een goede optie. Kunt u zelf rijden dan is een rolstoelauto vaak een goede keuze. De rolstoelauto wordt door ons dan aangepast aan de behoeften van de bestuurder. De rolstoel kan, al dan niet gedemonteerd of opgevouwen, worden meegenomen in de rolstoelauto.

Voordelen van een rolstoelauto

Een rolstoelauto heeft veel voordelen. U bent niet langer beperkt in uw bewegingen maar kunt overal weer naar toe. Zonder dat u de hulp van anderen nodig heeft. Er is steeds meer vraag naar rolstoelauto’s en dit is voornamelijk het gevolg van de vergrijzing. Steeds meer mensen bereiken een hogere leeftijd, maar willen wel graag zelfstandig blijven en volop deelnemen aan het leven, ook al hebben zij last van bepaalde beperkingen.

Bij Wellner Mobiliteit vindt u verschillende mogelijkheden op het gebied van rolstoelauto’s. U kunt ervoor kiezen uw eigen auto te laten aanpassen maar ook kiezen voor aanschaf van een rolstoelauto of rolstoelbus. Wij beschikken altijd over een gevarieerd assortiment rolstoelauto’s en -bussen. Een deel van het aanbod kunt u via onze website bekijken. Daarnaast bieden wij andere producten die uw mobiliteit vergroten of vergemakkelijken. Denk aan een oprijplaat, een rolstoellift waarmee u de rolstoel moeiteloos de rolstoelauto inrijdt of een draaistoel.