Buckler werkschoenen kopen

Buckler werkschoenen kopen bij Werkschoenen voor de BouwAls bouwbedrijf wilt u natuurlijk verantwoord te werk gaan met betrekking tot de veiligheid van uw werknemers. Van collega-ondernemers heeft u wellicht al een keer het merk Buckler horen vallen als het ging om werkschoenen. Buckler werkschoenen kopen staat al een tijd lang op uw lijstje, maar u heeft geen idee waar en hoe u zoeken moet. Het meest belangrijke is uiteraard dat beide voeten van uw werknemers zo goed mogelijk beschermd worden.

Daarnaast is het voor u belangrijk dat deze werkschoenen ook stabiel zijn, ondersteunend werken en comfortabel om de voet voelt. Op de website van werkschoenen voor de Bouw kunt u een keuze maken uit een diversiteit aan typen werkschoenen. Werkschoenen kopen is nog niet eerder zo gemakkelijk gemaakt, daar het mogelijk is om werkschoenen te filteren op maten, budgetten, kleuren en overige opties. Bezoek de website van Werkschoenen voor de Bouw voor Buckler werkschoenen.

Normering veilige werkschoenen

Koop werkschoenen die voldoen aan de veiligheidsnormen.Werkschoenen kopen wordt vaak uitgesteld in de planning of begroting. Echter, het is enorm belangrijk dat personen die werkzaam zijn in de bouw gebruik maken van werkschoenen om letsel bij ongevallen te vermijden. Ook personen die werkzaam zijn in een magazijn, in de industrie van voedsel of horecamedewerkers dienen werkschoenen te dragen om de kans op een ongeluk te verkleinen.

Werkschoenen voor horecamedewerkers hebben andere typen werkschoenen nodig dan bijvoorbeeld aannemers. Om verschillen aan te duiden m.b.t. de veiligheid en andere specificaties van werkschoenen zijn er diverse wettelijk bepaalde normeringen bekend: EN-ISO-(20)345. Binnen deze norm zijn de volgende gradaties bekend:

  • SB: veiligheids- en werkschoen inclusief een beschermde neus
  • S1: Dit is een werkschoen met een SB gradatie, plus een hak met een dichte hiel
  • S2: Een werkschoen met een S1 gradatie, plus bescherming op het gebied van water en vocht
  • S3: een werkschoen met een extra zool tussen de ‘normale’ zool

Bent ervan overtuigd dat u werkschoenen wenst te kopen die voldoen aan één van bovenstaande veiligheidsnormen? Werkschoenen voor de Bouw helpt u graag bij uw keuze! Werkschoenen kopen is namelijk niet een beslissing wat u iedere maand opnieuw kan doen wanneer blijkt dat een werkschoen niet voldoet aan uw wensen. Wij adviseren dan ook werkschoenen van het merk Buckler.

Advies: Buckler werkschoenen

Bruine Buckler gympen koopt u via de webshop van Werkschoenen aan de Bouw.Werkschoenen kopen doet u bij een bedrijf dat streeft naar een optimale gesteldheid van werkschoenen. Met Buckler werkschoenen geeft Werkschoenen voor de Bouw de garantie dat zij als onderneming inderdaad streven naar kwalitatieve werkschoenen.

Buckler werkschoenen voldoen aan de normering zoals hierboven beschreven. Werkschoenen voor de Bouw biedt bijvoorbeeld de volgende werkschoenen aan:

  • Buckler Boots B301SM werkschoenen met SNUB-kruipneus
  • Buckler Boots BSH009BR waterdichte werkschoenen S3
  • Buckler Boots Duke BR bruine gympen
  • Buckler Boots EAZY zwarte safety sneakers

Heeft u een vraag over Buckler werkschoenen of bijvoorbeeld de veiligheidsnormen? Laat uw telefoonnummer achter op de website van Werkschoenen voor de Bouw en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken!