BBQ-Cateraar Delft

Orange 5 catering is een veelzijdig bedrijf met unieke concepten en werkzaam is in een grote regio. Bent u op zoek naar een BBQ-cateraar in Delft? Stop met zoeken en lees snel verder want wij voldoen aan uw wensen en eisen. Orange 5 catering is actief als BBQ-cateraar in Delft en als ‘gewone’ cateraar in Delft. Heeft u binnenkort een bedrijfsfeestje of een andere gelegenheid en wilt u dit eens origineel aanpakken? Kies dan voor onze BBQ-concepten van hoge kwaliteit en culinaire beleving. In samenwerking met Orange 5 catering, kunt u er zeker van zijn dat u een onvergetelijke avond organiseert waar veel over na gepraat zal worden. Wij staan graag voor u klaar met onze heerlijke gerechten, personeel die erg gastvrij is, meubilair, persoonlijke aandacht en indien gewenst een prachtige locatie. Als BBQ-cateraar in Delft zijn wij onderscheidend doordat wij biologische en ecologische producten van lokale bodem werken. Daarbij kunt u rekenen op verse bereiding en verse producten. Bij Orange 5 BBQ Cateraar Delft bent u welkom op de prachtigste locaties. Tot slot garanderen wij professionele gastvrijheid, ons personeel is namelijk erg professioneel, verzorgd en servicegericht.

Cateraar Delft

Heeft u binnenkort een borrel en hoor daar een cateraar in Delft bij? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Orange 5 catering. Wij beschikken rondom de regio Delft over locaties die wij mogen gebruiken, dit zijn de mooiste locaties! Als Cateraar Delft kunnen wij ook bij u op locatie uw catering verzorgen. Wij bieden verschillende arrangementen aan met veel diverse gerechten. Onze concepten zijn:

  • Energizing Concept
  • WKR-Concept
  • Hollands Concept
  • Streetfood Concept

Naast deze concepten leveren wij als cateraar in Delft ook aan particulieren en verzorgen wij maatwerk. Orange 5 catering voldoet graag aan uw eisen en wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

BBQ cateraar delft