Auto stallen Den Haag

Heeft u een hobby auto waar u erg trots op bent en vindt u het zonde om de auto onbeheerd op straat te laten staan en daarbij blootgesteld staat aan de weersomstandigheden? Wij hebben de ideale oplossing voor u, bij Carstorage&Go kunt u uw auto stallen in Den Haag voor een scherpe prijs en waar de veiligheid van uw auto voorop staat. Onze autostalling is gevestigd in Den Haag en is via verschillende snelwegen makkelijk te bereiken.

Voordelen van een auto stallen in Den Haag bij Carstorage&Go

Bent u benieuwd  welke voordelen u heeft als u kiest om uw auto te stallen in Den Haag? Lees dan snel hieronder de voordelen.

·         De auto krijgt een beschermhoes

·         Wij zorgen dat de auto schoon en stofvrij blijft

·         Auto’s staan ruim van elkaar vandaan

·         Er zijn beveiligingscamera’s aanwezig

·         Ieder uur, elke dag personeel aanwezig, zelfs in het weekend of met feestdagen

·         Scherpe  tarieven

Naast allen bovengenoemde voordelen zorgen wij ook actief voor een goede klimaatbeheersing. Dat houdt in dat uw auto altijd in een omgeving staat met een stabiele temperatuur en luchtkwaliteit. Naast dat er grondig wordt gelet op de klimaatbeheersing in de autostalling vinden wij het ook een kleine moeite om onder elke geparkeerde auto een oliebak te plaatsen. Voor het geval dat er olie lekt, kunnen wij dit snel zien. Om te voorkomen dat uw accu leegloopt als u de keuze maakt om uw auto te stallen, plaatsen wij bij alle auto’s in onze autostalling een accudruppellader, om het leeglopen van de accu te voorkomen. Zo bent u er zeker van dat u direct weg kunt rijden in uw auto, ook al heeft u er een jaar niet in gereden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Carstorage&Go voor meer informatie.

 

auto stallen den haag