4G router bij Delmation

Logo Delmation ProductsBij Delmation kun je terecht voor elk soort internetaansluiting waaronder 4G routers. Met een 4g router kun je toch mobiel internetten, ook als je ergens bent waar geen vaste internetaansluiting in de buurt is. Een 4g router is dus heel handig als je op een beurs bent, in de trein zit of ergens anders bent zonder bekabeld internetnetwerk. Zeker als je voortdurend bereikbaar wilt zijn voor je klanten biedt een 4G router uitkomst. Maar natuurlijk ook als je gewoon altijd op Facebook of andere social media wilt kunnen kijken en je contacten wilt kunnen onderhouden. Bij Delmation kun je kiezen uit tientallen 4G router en ook 3G routers en andere producten zoals 2G Wouters en de benodigde accessoires voor de verschillende routers.

Voordelen en nadelen van een 4G router

4G routerEen groot voordeel van een 4G router is dus dat je hem altijd en overal kunt gebruiken. Een router vormt een de toegangspoort van je mobiele netwerk tot het internet en is daarmee een belangrijke schakel. Een ander voordeel van een 4G router is dat je afhankelijk van het model met meerdere gebruikers tegelijk verbinding kunt maken. Zo kun je met een 4G router handig allemaal online zijn tijdens een meeting of andere bijeenkomst. Met een 4G router profiteer je van optimale 4G netwerksnelheden van maximaal 100 mbps download en 50 mbps upload. Hiermee zijn de breedbandverbindingen wel tot 10 keer sneller dan de verbindingen van een 3G router. Een nadeel van een 4G router kunnen de kosten zijn. De aanschaf van een 4G router kost wel wat en ook de data moet je betalen.

4G routers en andere producten

Bij Delmation kun je eenvoudig alle soorten netwerkverbindingen met elkaar vergelijken en zo de voor jou beste keuze maken. Je vindt een breed aanbod van 4G routers en 3G routers maar ook 2G routers en allerlei verschillende bodems en benodigde accessoires vind je in het uitgebreide aanbod van Delmation. Ook voor bijvoorbeeld een technico robustel router of voor industriƫle 4G routers vind je een uitgebreid aanbod. Neem gerust contact op met Delmation Als je meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden. Je vindt bij alle producten die je bij Delmation kunt aanschaffen de specificaties en mogelijkheden per product vermeld. Zo kun je de verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een router met elkaar vergelijken en de voor jou beste keuze maken.